Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Boeken verkopen aan De Slegte

Onze inkopers hebben altijd interesse in goede tweedehands boeken. Soms ook voor tweedehands studieboeken. Het grote voordeel: u weet meteen wat u ervoor kunt krijgen. Als u akkoord gaat met het bod, krijgt u het geld meteen contant aan de kassa. Grote bedragen worden overgeschreven naar uw rekening.

Hoe werkt het nu precies? Heel simpel:

1.  Langskomen: boeken verkopen in onze winkels
Iedere De Slegte winkel heeft een inkoopbalie waar u uw boeken kunt aanbieden. Onze ervaren inkopers vertellen u graag of ze de boeken kunnen gebruiken en welk bedrag ze ervoor kunnen bieden. Dit bedrag krijgt u contant uitbetaald. Indien u betaling wenst in de vorm van boekenbonnen (onbeperkt geldig in al onze winkels) bieden we u 25% extra.

Denkt u er wel aan een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) mee te nemen? Om boeken te verkopen dient u 18 jaar of ouder zijn. Kijk op onze website voor de uren waarop de inkoopbalies bemand zijn. Dit kan per winkel variëren. Over het algemeen is het het beste om uw boeken ’s ochtends aan te bieden. Heeft u van te voren vragen over de inkoop? Dan stuurt u beste een mailtje met enkele foto’s van de boeken die u wilt aanbieden. Kijk voor de mailadressen en openingstijden bij onze winkels.

Inkooptijden:

 • LEUVEN
  Dinsdag tot en met zaterdag tussen 10u en 13u. Geen inkoop op koopzondag
 • MECHELEN
  Op dinsdag, donderdag en zaterdag tussen 10u en 17.30u. Geen inkoop op koopzondag
 • ANTWERPEN
  Maandag tot en met zaterdag tussen 10u en 15.30u. Geen inkoop op koopzondag
 • GENT
  Elke dag tussen 10u en 17.30h. Geen inkoop op koopzondag
 • AMSTERDAM
  Dinsdag tot en met zaterdag, tussen 10:00 en 12:00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur
 • ROTTERDAM
  Dinsdag tot en met zaterdag, tussen 10:00 en 12:00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur
 • LEIDEN
  Dinsdag tot en met zaterdag, tussen 10:00 en 12:00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur

2.  Bibliotheken en collecties
Als u grote partijen of bijzondere boeken aan Boekhandel De Slegte wilt verkopen, is het soms ook mogelijk dat een van onze inkopers bij u langskomt. Hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze winkels. In het geval van bijzondere collecties kunt u mailen naar de verantwoordelijke voor ons antiquariaat Kris Landuyt. Een mailtje met wat foto’s t.a.v. Kris Landuyt is handig om een indicatie te geven waarover het gaat.

Bekijk ook onze inkoop- en verkoopmogelijkheden voor bedrijven