Go to top
De meest verrassende boekhandel

Boeken verkopen aan De Slegte

U wilt boeken verkopen aan Boekhandel De Slegte? Onze inkopers hebben altijd interesse in goede tweedehands boeken. Dat geldt natuurlijk ook voor tweedehands studieboeken. Het grote voordeel: u weet meteen wat u ervoor kunt krijgen. Als u akkoord gaat met het bod, krijgt u het geld meteen contant aan de kassa.

Hoe werkt het nu precies? Heel simpel:

1. Kijk bij welke winkel u de boeken wilt verkopen
U kunt voor het verkopen van uw boeken terecht in onze winkels in Antwerpen, Gent, Mechelen, Leuven, Leiden en Rotterdam. In de winkel in Mechelen kunt u behalve op donderdag elke dag terecht. Bij de meeste winkels is er dagelijks een inkoper aanwezig en hoeft u niet van te voren te bellen. Alleen in ons filiaal in Leuven kunt u uitsluitend tot 13.00 uur terecht voor inkoop van boeken. Heeft u van te voren vragen over de inkoop? Neem dan telefonisch contact op met de desbetreffende winkel. Kijk voor de adressen en telefoonnummers bij onze winkels. Wilt u grote partijen boeken of bijzondere collecties boeken aan Boekhandel De Slegte verkopen? Kijk bij Boekhandel De Slegte voor bedrijven.

2. Langskomen
Iedere De Slegte winkel heeft een inkoopbalie waar u uw boeken kunt aanbieden. Wij raden u aan om 's ochtends langs te komen, dan is het vaak rustig in onze winkels en kunnen we meer aandacht besteden aan de inkoop. Behalve als u graag naar onze winkel in Leuven gaat. Daar kunt u enkel van 10.00 tot 13.00 terecht voor inkoop van boeken. In Antwerpen bent u van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 15:30 uur welkom om uw boeken te verkopen. Als het om een grote hoeveelheid boeken gaat, kan een van onze inkopers ook bij u thuis langskomen.

3. Ingaan op het bod
Onze ervaren inkopers vertellen u graag of ze de boeken kunnen gebruiken en welke bedrag ze ervoor kunnen bieden. Denkt u er wel aan een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) mee te nemen? En u dient 18 jaar of ouder zijn. Accepteert u het bod, dan krijgt u een inkoopbon.

4. Contant geld bij de kassa
Deze inkoopbon verzilvert u aan de kassa. Als het om een groot bedrag gaat, wordt dit overgemaakt op uw rekening.

5. De Slegte Boekenbon

In plaats van in contant geld kunnen wij u ook betalen in de vorm van een De Slegte Boekenbon. In dat geval verhogen wij ons bod met 25%! De keuze is aan u.

Boeken verkopen? Kom langs bij een van onze winkels.