Doorgaan naar inhoud

Jezelf kunnen, willen, durven veranderen

Jezelf kunnen, willen, durven veranderen - Jan Verhulst
Paperback
Tweedehands vanaf 8,50

Koop Tweedehands

Leiden (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
8,50
Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
8,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

De laatste jaren worden we overspoeld door zelfhulpboeken. Door het lezen van dergelijke boeken kun je je depressieve gedachten, stress, vermoeidheid, angst en gebrek aan zelfvertrouwen onder controle krijgen. Helaas lijkt dat vaak sneller gezegd dan gedaan. Hoe komt dat toch?
Je weet door de nieuwe kennis immers wat je te doen staat. Wat maakt het proces van veranderen zo moeilijk? Kan je eigenlijk wel veranderen?
Precies over deze vragen gaat dit boek. In het eerste deel bespreekt Jan Verhulst drie niveaus van verandering. Veranderingen kunnen plaatsvinden in gedrag, in denken en in voelen. In het tweede deel wordt ingegaan op de mogelijke problemen die zich kunnen voordoen bij verandering.
Dit boek is bedoeld voor iedereen die serieus heeft besloten zichzelf te veranderen. De zeer heldere tekst laat zien waarom veranderen zo moeilijk is. De vele vragenlijsten en praktische voorbeelden bieden een handvat om je weerstand tegen verandering - hoe moeilijk ook - misschien toch te overwinnen.
Dr. J.C.R.M. Verhulst is zelfstandig gevestigd als geregistreerd klinisch psycholoog en verzorgt adviezen en trainingen voor het bedrijfsleven. Hij is oprichter van het RET-instituut Zuid-Nederland, gevestigd in Eindhoven. Zie www.ret2000.nl.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.