Doorgaan naar inhoud

Ik hou van mij

Ik hou van mij - Annemarie Postma
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

ANNEMARIE POSTMA
Ik hou van mij
Heb je wel eens het idee dat je niet goed genoeg bent? Dat wat je doet niet goed genoeg is? Of heb je wel eens last van faalangst, schuldgevoelens of gebrek aan zelfvertrouwen? Dan is dit een boek voor jou!
Annemarie Postma weet alles van gebrek aan zelfvertrouwen en faalangst. Op haar elfde belandde ze in een rolstoel en na een paar jaar revalidatie besloot ze dat ze een zo gewoon mogelijk leven wilde leiden. Ze bewoog hemel en aarde om niet in de revalidatiekliniek te blijven, maar gewoon naar school te gaan. Ze wilde opgroeien zoals haar vriendinnen en ze gr e op als haar vriendinnen. Ze wilde fotomodel worden en w fotomodel. Toonaangevende tijdschriften plaatsten fotoreportages van haar, waarmee ze internationale roem oogstte. Annemarie Postma heeft zich in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot deskundige op het gebied van gezondheid en eigenwaarde, ze is columniste, journaliste en ze schreef verschillende boeken.
Annemarie bewijst dat eigenwaarde te ontwikkelen is, ook tegen alle tegenspoed en verdrukking in.
Ik hou van mij is voor vele mensen een inspiratie gebleken. Het boek laat zien hoe we vanuit respect en liefde voor onszelf de innerlijk kracht vinden om het leven te cre n dat overeenstemt met wie we in diepste wezen zijn.




Recensies

Gemiddelde waardering

5 van 5

Gebaseerd op 1 beoordeling

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.