Doorgaan naar inhoud

Ik ben een prinses

ik weet het zeker

Ik ben een prinses - Marlies Visser, Ageeth de Haan
Hardback
Tweedehands vanaf 7,50

Koop Tweedehands

Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
11,50
i
Inclusief CD
Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
7,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Sofie staat voor de spiegel. Ze is zo mooi, net een prinses. Sofi e voelt dat zij ook echt een prinses is. Maar wat voor een prinses is ze dan? Ze stapt langs twee hofdames het kasteel binnen en ontmoet zes prinsessen. Is ze ook een bloemenprinses of lijkt ze meer op een ponyprinses? Trekt de zee meer dan de zon of is ze een typische wolkenprinses? Wat verwarrend allemaal! De ontdekkingsreis van Sofie is bedacht door Marlies Visser en Ageeth de Haan. Marlies hele eigen collagestijl valt uitgebreid te bewonderen in dit grote kijkboek. Op de cd wordt de tekst afgewisseld met acht heerlijke liedjes: Ik ben een prinses... ja, maar welke dan?, Bloemenlied, Zeelied, Zonnelied, Ponylied, Wolkenlied, Maanlied en Ik ben mezelf...
Marlies Visser publiceerde al vier succesvolle boeken in de Prinsessen-serie. Haar tekeningen zijn kleine kunstwerkjes op zich. Een recensie van www.kidzlifestyle.nl: De betoverende prenten laten de reis van de Zeeprinses op magistrale wijze zien. En het verhaal is zo lief en puur, dat je het liefst deze mooie prinses een handje zou willen helpen in haar zoektocht.
Laat je door de schitterende collage-illustraties van Marlies Visser betoveren enmeevoeren naar het land van de Prinsessen.

Ageeth de Haan weet als geen andere zangeres wat kinderen beweegt en wat ze willen horen; eigentijdse maar zeer gevarieerde muziek, eenvoudige lyrics en een catchy refrein. Meezingen is gegarandeerd. Ze maakt de liedjes samen met gitarist/componist Wessel Coppes. Ze maakte diverse kindertheatervoorstellingen (Vlinder en Maan) waarmee ze door het land toert.

Het boek heeft het formaat van een langspeelplaat (vinyl),
met een cd in het midden.
Een extra luxe uitgave waarbij de collages van Marlies
extra goed uit de verf komen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.