Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Het ultieme witloofboek - Liesbeth Hobert, Felix Alen
Het ultieme witloofboek - Liesbeth Hobert, Felix Alen

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Linkeroever Uitgevers NV
 • ISBN:
  9789057203442
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  176
 • Genre:
  Koken

Het ultieme witloofboek

Liesbeth Hobert, Felix Alen

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

Hét standaardwerk over witloof: de legende, de geschiedenis en de teelt. Met méér dan 50 witloofrecepten uit de klassieke en wereldkeuken én de lievelingsgerechten van topchefs. Vernieuwde en uitgebreide editie!

Noem het witlof of Brussels lof, chicorée of Belgian endives … Het is een feit dat een van onze fijnste groenten tot ver over de grenzen als een delicatesse wordt beschouwd. En terecht. Een standaardwerk over dit mooie terroir-product kon dan ook niet uitblijven. Journaliste Liesbeth Hobert, topchef Felix Alen en fotograaf Frank Croes hebben, vanuit een gezamenlijke interesse, hun krachten gebundeld met het boek Witloof from Belgium als resultaat.
Dit alom geprezen en internationaal bekroonde werk is nu aan een nieuwe uitgave toe. De geschiedenis werd verder uitgediept, andere telers bezocht, nieuwe recepten getest. Felix Alen serveert vijftig gerechten, van klassiek tot trendy en voorziet ze royaal van handige tips bij de bereiding ervan.

Frank Croes brengt alles schitterend in beeld. Als extraatje geven tien van onze topchefs hun favoriete witloofrecept prijs. Het ultieme witloofboek geeft deze fijne groente van bij ons de plaats en het eerbetoon die het verdient. Voortaan hoeft niemand nog op zijn witloofhonger te blijven zitten.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht