Doorgaan naar inhoud

Het toernooi van Gorlan

Het toernooi van Gorlan - John Flanagan
Onbekend

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Boek 1 uit de serie De Grijze Jager - De vroege jaren

Omschrijving

'Het toernooi van Gorlan' is het eerste deel van de serie 'De Grijze Jager - De vroege jaren' van John Flanagan. Dit is het luisterboek: ideaal voor lange ritten op de achterbank, of gewoon om lekker thuis naar te luisteren.

De vroege jaren van de Grijze Jagers
Dit verhaal gaat over de tijd dat Halt en Crowley, de beroemdste Grijze Jagers van het korps, nog jongemannen waren. Het is in de tijd dat Morgarath nog baron van Gorlan is en volop kwaad en verderf zaait. Koning Oswald is aan het wegkwijnen. En als de geruchten waar zijn, veroorzaakt prins Duncan de nodige problemen in het noorden. Halt en Crowley gaan met hulp van oudgedienden van het korps op zoek naar prins Duncan én naar de waarheid. Ondertussen proberen de Jagers het korps in ere te herstellen. Kunnen zij het vertrouwen van het koninkrijk terugwinnen, of zal de sluwe Morgarath hen steeds te slim af zijn?

De luisterboeken van de Grijze Jager
'De Grijze Jager' is een internationaal zeer succesvolle kinderboekenserie van de Australische schrijver John Flanagan. Alle 13 delen in de reeks zijn inmiddels ook als luisterboek verschenen: 1CD (mp3) met daarop ca. 13 uur luisterplezier.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.