Doorgaan naar inhoud

Het Nederlands viskookboek [e-Book]

verantwoord lekkerbekken met vis van dichtbij en stoere vissersverhalen

Het Nederlands viskookboek - Bart van Olphen
e-Book
Nieuw vanaf 14,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
14,99
Download direct dit e-book
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Bart van Olphen vertelt het verhaal achter lekkere en verantwoord gevangen
Nederlandse vis. Hij vist met zeebaarsvissers op de Noordzee, kookt mosselen
in Oosterscheldewater, maakt garnalensoep op het Wad, organiseert een eetfeest
in de oesterputten van Yerseke, rookt IJsselmeerbrasem in Hindeloopen en duikt
met chef-kok Alain Caron de keuken in voor zijn beroemde tong met twee sauzen.

Het Nederlands viskookboek biedt een totaalbeleving van de Nederlandse zee,
de vissers en de vis.
Bart van Olphen is de oprichter van Fishes en zet zich in voor het consumeren
van uitsluitend duurzaam gevangen, wilde vissoorten. Hij staat in de top 100 van meest duurzame Nederlanders en won de Seafood Champion Award voor de
meest duurzame visonderneming ter wereld. Zijn eerste kookboek, Het Fishes
Kookboek, werd in Parijs bekroond met een 'Gourmand Best Cookbook of the
World Award'.