Doorgaan naar inhoud

Het leven van een Loser

Met geweldige geluidseffecten - De nummer één van de New York Times bestsellerlijst

Het leven van een Loser - Jeff Kinney

Omschrijving

In Het leven van een Loser vertelt Jeff Kinney het verhaal van een onvergetelijke anti-held. Bram vindt het leven een hel. Op de middelbare school moet hij zich staande houden tussen kleine brugpiepers en volgroeid gespuis dat zich al scheert. Op een dag krijgt hij van zijn moeder een leeg dagboek...

Deel van de succesformule van Het leven van een Loser zijn de vele cartoons die het verhaal doorspekken. De grootste uitdaging voor het luisterboek was dan ook om deze visuele humor om te zetten in auditieve humor. Hiervoor is gebruik gemaakt van verschillende geluidseffecten, en – niet in de laatste plaats – de vele registers van voorlezer Job Schuring. De luistereditie is hiermee een mengeling tussen een luisterboek en een hoorspel geworden.

Schrijver, cabaretier en acteur Job Schuring vertolkt in het luisterboek niet alleen de rol van Bram Botermans, maar ook van diens vader en moeder, schoolvriend Theo Thorbecke en vele anderen. In totaal neemt Schuring zo´n 10 rollen voor zijn rekening (exclusief de vele figuranten).

Het leven van een Loser is ongekend populair bij met name jongens van 10 jaar en ouder. De boeken staan steevast hoog in de bestsellerlijsten en er zijn inmiddels twee films verschenen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.