Doorgaan naar inhoud

Het leger van de duisternis

Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

De duisternis is gevallen in Mytica, de Gouden Prinses is niet langer een prinses.
Cleo's gedwongen huwelijk met prins Magnus resulteerde in de bloedige uitroeiing van Jonas' rebellenleger. Vastbesloten haar eigen lot in handen te nemen, besluit ze alles te doen wat in haar macht ligt om de begerige koning Gaius, de man die haar vaders troon afpakte, uit te schakelen. Zelfs als dat betekent dat ze net zo sluw en bedrieglijk moet worden als hij. Ondertussen nemen prinses Lucia's krachten tot Gaius' genoegen met de dag toe. De magie van het Verwantschap lijkt dichterbij dan ooit. Totdat uit het niets Alexius, de knappe vreemdeling uit Lucia's dromen, opduikt. Hij beweert dat hij het geheim van haar krachten kent. Gaius is ervan overtuigd dat Alexius de sleutel vormt tot deze bijna goddelijke krachten, maar Magnus vertrouwt de indringer voor geen moment.
De Bloedkoning is echter niet de enige die uit is op alleenheerschappij. Twee beeldschone en uiterst geslepen leden van de koninklijke familie voorbij de Zilveren Zee zijn naar Mytica gekomen met een geheel eigen plan voor het koninkrijk.
Het is een race op leven en dood om het Verwantschap te vinden. Diegene die de kristallen vindt, heeft het lot van heel Mytica in handen... maar het lot kan wispelturig zijn als er magie in het spel is.

Morgan Rhodes wilde altijd al prinses worden - maar dan wel het type dat kan zwaardvechten en prinsen redt van vuurspuwende draken en duistere tovenaars. Gelukkig koos ze voor een veiliger beroep - ze werd schrijver. Naast haar werk is Morgan dol op fotograferen, reizen en reality-tv. Onder het pseudoniem Michelle Rowen schreef zij al enkele paranormale bestellers. Rhodes woont en werkt in Ontario, Canada. Het Leger van de Duisternis is haar derde fantasy-roman na De Rebellen van de Koning en De Wraak van de Kroonprinses.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Luitingh Sijthoff Fantasy
  • ISBN:
    9789024566082
  • Bindwijze:
    Paperback
  • Afmetingen:
    13,5 x 21,0 x 3,2 cm
  • Gewicht:
    498 gram
  • Aantal Pagina's:
    384
  • Druk:
    1
  • Publicatiedatum:
    Februari 2015
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.