Doorgaan naar inhoud

Het grote rekenboek overzicht

alles over rekenen in één boek

Het grote rekenboek overzicht - Marijke van der Mark, Jolanda Kuiper
Hardback
Nieuw vanaf 19,95

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
19,95
Levertijd: 1-2 werkdagen

Eén van de boeken uit de serie Het Grote Rekenboek

Omschrijving

Alles over rekenen in één boek.

Het Grote Rekenboek Overzicht is het meest complete naslagwerk over rekenen.
Het gaat uit van de stof voor de basisschool en breidt die uit met de referentieniveaus voor het voortgezet onderwijs en mbo. En is daarmee ook geschikt voor de rekentoets voor vo en mbo.

Leerlingen (en hun ouders) krijgen weer weer grip op de basisprincipes van het rekenen. Over de tekortkomingen van het huidigerekenonderwijs is de laatste tijd veel te doen.Dit boek is een uitkomst voor iedereen die wil kunnen terugvallen op de basis. Het Grote Rekenboek Overzicht is een onmisbaar hulpmiddel voor leerlingen, ouders, leerkrachten en (Pabo-)studenten.

Alle rekenonderdelen komen gestructureerd aan bod:
getalsbegrip, optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, breuken, kommagetallen, verhoudingen, procenten, meten en maten, geld, tijd, meetkunde, grafieken en diagrammen. Aangevuld met wortels, machten, formules, voorrangsregels.

Hoofdrekenen én cijferen
Per rekenonderdeel wordt de theorie volledig en helder uitgelegd. Stap voor stap, met veel voorbeelden. Leerlingen krijgen zo inzicht in de verschillende rekenstrategieën. Maar dit boek besteedt ook en vooral aandacht aan de techniek van het cijferen.

Voor school én thuis
Het Grote Rekenboek is een onmisbaar naslagwerk voor op school en biedt steun naast iedere methode die op school gebruikt wordt. Het geeft leerlingen, leerkrachten, IB'er en RT'er én ouders het overzicht bij dit belangrijke vak.

Overzich én oefenboek
Het Grote Rekenboek Overzicht is het overkoepelende naslagwerk. Daarbij hoort een oefenboek met duidelijke uitleg van de stof en vele afwisselende en doelgerichte oefeningen per onderdeel.
.




Recensies

Gemiddelde waardering

5 van 5

Gebaseerd op 1 beoordeling

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.