Doorgaan naar inhoud

Heilige Geometrie in de mandala

de platonische vormen

Heilige Geometrie in de mandala - Ineke Reinalda
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Door Heilige Geometrie, zoals de Flower of Life en de platonische vormen, in een mandala te tekenen kun je rust en herkenning ervaren. Heilige Geometrie is de taal van licht. De platonische vormen zijn de bouwstenen van alles wat bestaat en zijn dus ook een deel van de mens. Dit boek is een uitnodiging om te voelen wat de platonische vormen voor jou kunnen betekenen.

Via de stap-voor-stap-uitleg en werktekeningen leer je de vormen van de Heilige Geometrie te tekenen en word je naar een mooi resultaat geleid. Elke vorm helpt je om inzicht te krijgen in jezelf en het positieve in jezelf naar boven te halen en te versterken. Door de platonische vormen in de chakra's uit te werken, help je je chakra's te helen.

Ook in graancirkels zie je de schitterende vormen van de Heilige Geometrie. Het tekenen van graancirkels met een platonische vorm wordt beschreven. Deze vormen verwijzen allemaal naar bewustwording.


Creativiteit heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Ineke Reinalda. Zij heeft een opleiding intuïtieve ontwikkeling gedaan. Verder volgde zij cursussen mandalatekenen en diverse workshops op het gebied van spiritualiteit.




Recensies

Gemiddelde waardering

4 van 5

Gebaseerd op 2 beoordelingen

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.