Doorgaan naar inhoud

Happy kids posterset

Happy kids posterset
Onbekend
Nieuw vanaf 21,95

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
21,95
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

De zeven eigenschappen of gewoonten zoals Stephen Covey ze in zijn boek The 7 Habits of Highly Effective People beschreef, zijn er niet zomaar zeven op een rij. Mensen die zich de vaardigheden en het gedrag eigen maken dat past bij deze zeven gewoonten, zijn sociaal vaardiger en bereiken meer. Zij ontwikkelen hun talenten en persoonlijkheid optimaal.

Wie wil er geen 'happy kids'?

Hetzelfde blijkt voor kinderen te gelden. Het is dan ook niet voor niks, dat het boek De 7 eigenschappen van Happy kids er is. In dit boek maken kinderen in de basisschoolleeftijd kennis met dierenfiguurtjes, zoals die symbool staan voor de zeven eigenschappen van Covey. Stuiter Konijn en Steven Stekelvarken zijn er twee van.

Set van negen posters

De Happy kids posterset bestaat uit de poster van De boom van de 7 gewoonten, waarin de zeven eigenschappen samenkomen en verbonden worden. In de set van in totaal negen posters zit deze poster twee keer, een keer op A1- en een keer op A3-formaat.

Daarnaast is er een A3-poster van elk dierenfiguur die een van de zeven gewoonten symboliseert. Deze kunt u in de school en/of de klas ophangen als een van de gewoonten centraal staat. Hetzelfde geldt voor thuis, als u één voor één elke gewoonte bespreekt met uw kind(eren). Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen alle zeven dierenposters op te hangen, of de favoriet(en) van uw kind!



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.