Doorgaan naar inhoud

Groot handboek vegetarisch koken

alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap

Groot handboek vegetarisch koken - Claudia Bruchmann, Cornelia Klaeger
Hardcover
Tweedehands vanaf 14,50

Koop Tweedehands

Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
14,50
Mechelen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
15,50
Antwerpen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
15,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Voordeelboek

Leuven
5 st.
24,95  14,95
Gent
6 st.
24,95  14,95
Levertijd: 1-2 werkdagen

Omschrijving

Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap.
Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus...

In dit boek vindt u recepten voor salades, soepen, groentegerechten, hartige taarten, terrines, gerechten met aardappelen, rijst, deegwaren en granen. Iedere vegetariër kan hierin meer dan voldoende inspiratie vinden om gevarieerd en gezond te eten.

Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals granen bereiden, groentebouillon koken, peulvruchten bereiden, spruitgroenten kweken... Tussendoor krijgt u nog extra informatie over dip- en slasauzen, noten en zaden, plantaardige vetten en leest u hoe u zelf deeg voor pizza of quiche en groente- en vruchtensappen kunt maken.

Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor wie bewust kiest voor smaakvolle gerechten zonder vlees of vis!




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.