Groot handboek Aziatisch koken
Koop Tweedehands
Houd me op de hoogte!
Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.
Koop NieuwWeb only
Omschrijving
Ingrediënten - kooktechnieken - recepten
Kip tandoori, lamscurry, wokgroenten met tofoe, dim-sum, soba met tonijn, zoetzure eend, bami goreng, biryanirijst, Thaise garnalensoep, rundvleesreepjes met chilisaus…
Liefhebbers van de Aziatische keuken met zijn rijkdom aan smaken - van pikant en hartig tot zoetzuur en romig zacht - kunnen hun hart ophalen, want in dit lijvige handboek staan recepten voor snacks, soepen, salades, gerechten met groenten, vis en vlees, en ten slotte heerlijke desserts uit verschillende Oosterse landen.
Vooraan in het boek vindt u een overzicht van ingrediënten die vaak gebruikt worden in China, Japan, Thailand, India en andere Aziatische landen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals fond bereiden, roerbakken, sushi maken, loempia's vullen… Tussendoor krijgt u ook extra informatie over de wok, Chinese fondue, chutneys en sambals, marinades en dips.
Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van de Aziatische keuken houdt!
Specificaties
- Uitgever:Centrale Uitgeverij Deltas
- ISBN:9789044728545
- Bindwijze:Hardback
- Afmetingen:16,9 x 22,4 x 3,4 cm
- Gewicht:1101 gram
- Aantal Pagina's:416
- Druk:1e
- Jaar:2010
- Publicatiedatum:Oktober 2010
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.