Doorgaan naar inhoud

Georgië en Armenië

Georgië en Armenië - Karel Onwijn
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

In Armenië en Georgië vind je de hoogste bergtoppen van Europa, er wonen de meest gastvrije mensen van de wereld en bovendien bevinden zich daar de oudste bouwwerken uit de christelijke cultuur. Deze landen liggen onder de rook van Rusland en aan de rand van Turkije. Mede dankzij het heerlijke subtropische klimaat leven de Armeniër en de Georgiër minstens de helft van het jaar op straat en zijn het echte levensgenieters.
In deze eerste Nederlandstalige reisgids over deze regio maakt de lezer uitgebreid kennis met de tradities en gewoonten van deze Kaukasische volkeren. Daarnaast toont de reisgids de verscheidenheid aan toeristische bezienswaardigheden en bestemmingen in deze regio: van wandel- en klimtochten naar nog nauwelijks bezochte bergtoppen, via middeleeuwse kloosters en kerken, tot jeepsafari’s en al tijdens de tsarentijd ontstane spa’s. En de strandliefhebber kan zijn hart ophalen aan de romantische stranden van de Georgische Zwarte Zee. Stedenaanbidders kunnen zonder zich maar een minuut te hoeven vervelen vele dagen doorbrengen in de kosmopolitische hoofdsteden van deze landen: het romantische Tbilisi en het luxe Jerevan.
Historicus en publicist Karel Onwijn reist al sinds 1989 door de landen van de voormalige Sovjet-Unie, onder meer acht jaar als correspondent voor verschillende Nederlandse en Belgische media. Daarnaast begeleidt hij studiereizen daarheen en geeft hij trainingen en colleges aan universiteiten en hogescholen. Hij schreef meerdere boeken over dit gebied, waaronder Van onze correspondent. Standplaats Moskou en Dominicus Rusland.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.