Doorgaan naar inhoud

Zielsverwanten

Het mysterie van liefde en relaties

Zielsverwanten - Thomas Moore
Gekartonneerd
Tweedehands vanaf 13,50

Koop Tweedehands

Antwerpen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
13,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Beschouwing over menselijke relaties aan de hand van archetypen, mythen, werken uit de wereldliteratuur en eigen ervaringen van de auteur in zijn therapeutische praktijk.
In 'Zielsverwanten', staat de liefde geheel centraal. Ieder wiens geest en hart geraakt zijn door zijn eerste boek 'Zorg voor de ziel', zal ook nu weer dezelfde empathie, warmte en wijsheid aantreffen als Thomas Moore zijn denkbeelden over het mysterie van liefde en relaties uiteenzet. Enkele onderwerpen uit de inhoud: het mysterie van intimiteit, de alchemie van het huwelijk, de intieme verbeelding, illusies in de romantische liefde, en de schaduwzijde van intimiteit en relaties.
De ziel gedijt volgens Moore het beste in situaties waarin intimiteit, gehechtheid en betrokkenheid een rol spelen. In tegenstelling tot de vele boeken over relaties en het omgaan met relatieproblemen ziet Moore een diepere betekenis in de diverse obstakels die we kunnen tegenkomen bij het zoeken naar meer intimiteit. Het boek benadrukt dat we, als we bereid zijn deze moeilijkheden te doorleven, er verrijkt uit voort zullen komen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.