Doorgaan naar inhoud

Verschil in verlangen

seksuele onthullingen door internettherapie

Verschil in verlangen - Eva Broomans
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Eva Broomans is seksuoloog van de populaire e-coachingcursus ‘Verschil in verlangen’ van de Volkskrant. Door de anonimiteit die samengaat met internet zijn veel mensen opener over hun seksleven. Dit gegeven zorgt ervoor dat Verschil in verlangen een openhartig boek is over partners en hun seksleven.
Seks doe je met hart en ziel, oftewel met lichaam en geest. Seks gaat om lust en intimiteit, maar het is ook een manier van jezelf voortplanten. Kortom, seks is iets persoonlijks, en daarom is verschil in verlangen onvermijdelijk binnen en buiten een partnerrelatie.
Maar in plaats van dit verschil als een probleem te zien, moet je het aanvaarden als een extra dynamiek voor je seksleven. Seks hoeft namelijk helemaal niet saai te worden naarmate je langer samen bent met je partner. Leer van elkaar en kijk naar jezelf. Wat wil jij, wat is jouw beleving? Al doende, door te stuntelen en met een dosis humor, door te hollen en stil te staan met elkaar, ontwikkel je een exclusief seksleven, waar je je hele leven plezier van hebt.

Eva Broomans (1976) is psycholoog-seksuoloog nvvs en werkt als internet- en face-to-facesekstherapeut bij Virenze en ‘Hart en ziel’ van de Volkskrant. Tevens doet ze aan de Universiteit Maastricht onderzoek naar het effect van internettherapie bij seksuele problemen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.