Doorgaan naar inhoud

Jij bent je brein

alles wat je wilt weten over je hersenen

Jij bent je brein - Dick Swaab, Jan Paul Schutten
Paperback
Tweedehands vanaf 12,50

Koop Tweedehands

Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
2 st.
12,50
Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Hoe werkt je geheugen? Kun je je brein trainen zodat je hogere cijfers haalt? Verraden je hersenen of je verliefd bent of niet? En waarom gedraagt je grote broer of zus zich de laatste tijd zo vreemd?
De ontwikkeling van de hersenen, opmerkelijke hersenziekten en de oorsprong van ons gedrag: al deze thema's komen uitgebreid aan bod in dit boek. Vol vaart en humor behandelen Dick Swaab en Jan Paul Schutten ook lastige onderwerpen als de vrije wil en het religieuze brein. Zo maken zij van Jij bent je brein een prachtige mix van alles wat je móét weten en alles wat je wílt weten over je hersenen.

Dick Swaab is een internationaal befaamd hersenonderzoeker die een team leidt aan het Nederlands Instituut voor Neurowetenschappen. Het eerder verschenen Wij zijn ons brein is in tien talen vertaald en het best verkochte breinboek in Nederland ooit.

Jan Paul Schutten behoort al jaren tot de beste schrijvers van informatieve kinderboeken. In 2008 won hij de Gouden Griffel voor Kinderen van Amsterdam. Hij weet zelfs de ingewikkeldste materie voor jong en oud toegankelijk te maken en geldt dan ook als een van de meest gelezen non-fictieauteurs voor kinderen én hun ouders.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.