Doorgaan naar inhoud

De laatste 5 kilo

geniet van jouw beste vorm

De laatste 5 kilo - Sonja Kimpen
Paperback
Tweedehands vanaf 14,00

Koop Tweedehands

Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
3 st.
14,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

De grote kracht van Sonja Kimpen is mensen motiveren en inspireren om eender welk doel te bereiken… al is het maar 5 kilo of één maatje afslanken. Zij neemt deze schijnbaar banale uitdaging serieus, precies omdat zij dagelijks deze verzuchting hoort. ‘Had ik maar één maatje minder, ik zou me zoveel beter voelen.’ En: ‘Help, ik begin uit te dijen en dat ik wil niet.’

Dit boek is anders dan alle andere afslankboeken omdat er een hemelsbreed verschil is tussen ‘evenementen-afslanken’ – of een snel dieet dat je een maatje minder belooft voor een bepaalde gelegenheid – en het verwerven van inzichten voor een maatje minder. Je beste vorm voor altijd krijg je niet dankzij een crashdieet, maar dankzij de juiste mindset. En die zit tussen je oren!

De verdiepende inzichten in de werking van jouw lichaam en geest (denkpatronen, organen, hormonen) zorgen ervoor dat je het lichaam krijgt waarin jij je helemaal thuis voelt. Natuurlijk pak je dit aan zonder dieet, zonder drastische ontberingen of extreme bewegingsprogramma’s, want alles wat fanatiek en extreem is, is per defi nitie ongezond en niet haalbaar als levens stijl. Sonja coacht je stap voor stap naar jouw beste vorm om je dromen waar te maken.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.