Doorgaan naar inhoud

40 vragen voor 2020

40 vragen voor 2020 - Luc Taerwe, Hans Romaen, E.a.
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

De wereld staat onder druk. Jij en ik ondervinden die veranderingen dagelijks en misschien dromen we 's nachts wel hoe het beter kan. Want hoe zullen we iedereen op onze planeet kunnen blijven voorzien van voldoende energie, voedsel en zuiver water? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de druk van de groeiende wereldbevolking op ons milieu afneemt? Hoe houden we onze manier van leven duurzaam en betaalbaar? En hoe zit het nu precies met de opwarming van de aarde?
In 40 vragen voor 2020 zoekt astronaut Frank De Winne samen met andere ingenieurs naar oplossingen voor deze complexe problemen. Aan de hand van veertig concrete vragen rond zes thema's - fun, speed, life, clean, safe en smart - bieden ze een kijk achter de schermen van de technologie en brengen ze de uitdagingen waarvoor we staan in kaart.
40 vragen voor 2020 geeft je de kans om samen met ingenieurs een blik te werpen op de toekomst. Het is een inspirerend boek dat bewijst dat onze ingenieurs vandaag al werken aan de wereld van morgen én dat de toekomst hoopvol is.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.