Doorgaan naar inhoud

Gek op natuurkunde

van het begin van de regenboog tot het einde van de tijd / een reis langs de wonderen van de wetenschap

Gek op natuurkunde - Walter Lewin, Warren Goldstein
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Walter Lewin is niet alleen een geniaal wetenschapper, hij staat er vooral ook om bekend de meest ingewikkelde formules begrijpelijk te maken, en zelfs tot leven te wekken. Zo liet hij in de collegezaal een sloopkogel op zich af slingeren en zette hij zichzelf onder stroom met meer dan driehonderdduizend volt. Lewins colleges zijn een ware online hit; ze worden jaarlijks door meer dan twee miljoen mensen bekeken. Ook reist Lewin de hele wereld rond om iedereen de schoonheid van de natuurkunde aan den lijve te laten ondervinden.

Gek op natuurkunde is een even aanstekelijk als erudiet boek dat je ogen opent voor de wereld om je heen: hét natuurkundeboek dat iedereen op de middelbare school gehad zou willen hebben.

Gek op natuurkunde levert het ultieme bewijs van Walter Lewins enorme eruditie, zijn passie voor natuurkunde en zijn verbluffende didactische kwaliteiten. Voor wie hem nog niet heeft ontdekt: dit boek is de perfecte aanleiding om in de ban te raken van deze buitengewoon begaafde docent en wetenschapper.’ - Bill Gates

Over de auteur
Walter Lewin is geboren en getogen in Nederland. Na zijn studie natuurkunde in Delft vertrok hij naar Amerika en werkte daar meer dan veertig jaar aan het prestigieuze MIT. Hij heeft meer dan 450 wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan en werd recentelijk verkozen tot een van de 300 beste professoren van de vs. Warren Goldstein - met wie Lewin dit boek schreef - is als hoogleraar geschiedenis verbonden aan de universiteit van Hartford.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.