Doorgaan naar inhoud

Geen weg terug [e-Book]

Leven, verlies en hoop in Syrië

Geen weg terug - Rania Abouzeid
e-Book
Nieuw vanaf 12,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
12,99
Download direct dit e-book

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Nachtelijke bombardementen en militaire klopjachten, vreedzame protesten die in geweld eindigen, we zijn er als lezer op intense wijze getuige van. De bekroonde journalist Rania Abouzeid neemt ons mee naar haar ontmoetingen met rebellen en ballingen, radicale islamisten en hun slachtoffers.
Mohammed, vader van twee kinderen, net vrijgelaten uit de gevangenis, zag in de onrust een kans voor het uitvoeren van duistere plannen. Dichter Abu Azzam werd in Homs commandant van het uit burgers bestaande Vrije Syrische Leger. In de provincie Idlib ontwrichtte de meedogenloze reactie van het regime een gezin, toen een argeloos negenjarig meisje de deur opendeed en er militairen binnenvielen, waardoor haar vader moest vluchten. Abouzeid weet de wirwar van ideologische stromingen en loyaliteiten in het Syrische conflict feilloos te ontleden.
Geen weg terug is de neerslag van vijf jaar heimelijke verslaggeving aan de frontlinie. Een aangrijpend verslag van de oorlog dat ook laat zien dat zelfs tijdens een van de grootste humanitaire rampen aan het begin van de 21e eeuw de hoop levend blijft.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.