Doorgaan naar inhoud

Gay propaganda [e-Book]

liefdesverhalen uit Rusland

e-Book

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Niet beschikbaar

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

De Russische president Vladimir Poetin tekende in juni 2013 een wetsvoorstel dat elke propaganda van de zogenoemde niet-traditionele relaties verbiedt. In de maanden die volgden nam het geweld tegen homoseksuelen en transgenders door heel Rusland extreme vormen aan. De homofobe overheidscampagne gaat echter onverminderd door.

Gay Propaganda: liefdesverhalen uit Rusland is een tegengeluid, een provocatief verweer tegen het verbod op `homoseksuele propaganda in Rusland. Het boek bevat verhalen van mannen en vrouwen die al jaren een relatie hebben met iemand van hetzelfde geslacht. Mensen die de liefde hebben gevonden of er nog altijd naar op zoek zijn en de uitdaging aangaan om hun leven in Rusland voort te zetten of noodgedwongen hun heil ergens anders proberen te zoeken.

Masha Gessen is schrijfster, journaliste en fervent voorvechtster van de rechten van seksuele minderheden. Ze schreef onder meer De man zonder gezicht, een onthullende biografie over Poetin die in meer dan vijftig landen verscheen. Joseph Huff-Hannon is schrijver, journalist en campaigner bij Avaaz.org, een internationale mensenrechtenorganisatie.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Lebowski Publishers
  • ISBN:
    9789048820313
  • Bindwijze:
    EPUB met digitaal watermerk
  • Aantal Pagina's:
    197
  • Druk:
    1
  • Publicatiedatum:
    Februari 2014

Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.