Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Freeks Wilde Avonturen - Freek Vonk
Freeks Wilde Avonturen - Freek Vonk

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Studio Freek
 • ISBN:
  9789082353310
 • Bindwijze:
  Hardback
 • Aantal Pagina's:
  113
 • Genre:
  Natuur & dier

Freeks Wilde Avonturen

Freek Vonk

Beoordeel dit boek als eerste!

Omschrijving

Freeks Wilde Avonturen - Evolutie

Evolutie is geen ding, evolutie is geen persoon, evolutie is slechts een woord dat we gebruiken om een heel groot en bijzonder fenomeen aan te duiden. Een fenomeen waar wij onze prachtige wereld met waanzinnige biodiversiteit aan te danken hebben.

In dit boek neem ik je mee in de wondere wereld van de evolutie, en leer ik je van alles over een aantal bijzondere dieren van nu, én van miljoenen jaren geleden. Hopelijk geniet je straks net zoveel van wetenschap, de natuur en wilde dieren als ik!
De afgelopen zes jaar heb ik meer dan de helft van de tijd in het buitenland gezeten, op zoek naar de mooiste plekken en de bijzonderste dieren. Elke reis is voor mij weer nét zo spannend, je weet namelijk nooit wat je tegenkomt!

Zoals deze zandslang die ik wist te vangen in de woestijn van Namibië. Wat was hij snel! Op zich logisch, zandslangen moeten zich zo snel mogelijk over het hete woestijnzand verplaatsen, anders verbranden ze. In de loop van de tijd zijn zandslangen dus steeds sneller en sneller geworden, dit noemen we... evolutie. Een handige bijkomstigheid voor de zandslang is dat hij hierdoor ook makkelijker snelle hagedisjes achterna kan zitten, grijpen en oppeuzelen. Ook te danken aan evolutie.


Veel leesplezier!

Laterrrrrr, Freek

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht