Doorgaan naar inhoud

Feedback is een cadeautje

zelfs als het ongevraagd, onduidelijk en onterecht is en je er echt even geen zin in hebt

Feedback is een cadeautje - Douglas Stone, Sheila Heen
Paperback
Tweedehands vanaf 16,00. Nieuw vanaf 26,00

Koop Tweedehands

Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
2 st.
16,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Centraal Magazijn
26,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Eigenlijk is het leven één grote feedbacksessie: dagelijks krijgen we advies en kritiek van vrienden, familie, collega's, klanten, leidinggevenden en zelfs van huisdieren. En ook al weten we dat feedback zeer waardevol kan zijn, vaak negeren we het of herkennen het überhaupt niet.
Feedback is een cadeautje is het eerste boek dat focust op succesvol feedback ontvangen. Hoe komt het dat we kritiek kunnen ervaren als een aanval op onze identiteit? Waarom vinden we zo snel dat de ander 'geen recht van spreken' heeft? Hoeveel nuttige inzichten laten we liggen omdat 'het nu niet het juiste moment is'?

Goed feedback kunnen ontvangen heeft allerlei voordelen: je relaties worden er sterker door, je zelfvertrouwen groeit en mensen vinden het prettiger om met je samen te werken. Op humorvolle wijze en met vele praktijkvoorbeelden laten Douglas Stone en Sheila Heen zien hoe iedereen
zich kan trainen in het herkennen en verwerken van feedback. Want of je nu in een grote of kleine organisatie werkt, binnen een team opereert, een relatie of een gezin hebt: feedback is en blijft een cadeautje.

Douglas Stone en Sheila Heen braken internationaal door met hun bestseller Difficult Conversations. Beiden zijn Harvard-wetenschappers die al vijftien jaar grote corporaties, non-profitorganisaties en gezinnen begeleiden. Ze maken gebruik van de nieuwste inzichten uit de hersenwetenschap en psychologie.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.