Eten tegen kanker
De rol van voeding bij het ontstaan van kanker
Koop Tweedehands
Houd me op de hoogte!
Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.
Koop NieuwWeb only
Omschrijving
Het schitterend geschreven Eten tegen kanker is van twee wetenschappers die wereldwijd bekendstaan als zeer vernieuwend. Na 40 jaar intensief onderzoek is kanker nog steeds een raadselachtige ziekte, die elk jaar verantwoordelijk is voor de voortijdige dood van miljoenen mensen. Naast een overzicht van wetenschappelijke onderzoeken biedt dit boek een reflectie op de invloed die onze manier van leven en eten heeft op het risico kanker te ontwikkelen. Door levensmiddelen in ons voedingspakket op te nemen die bij machte zijn om tumoren in de kiem aan te pakken en hun groei te verhinderen, maken we gebruik van de geneeskrachtige werking van voedingsstoffen. Deze voedingsstoffen vormen een belangrijke aanvulling op de beschikbare behandelwijzen. Uniek boek dat zal worden verslonden door patiënten en het grote publiek!
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:VBK Media
- ISBN:9789021581859
- Bindwijze:Paperback
- Aantal Pagina's:213
- Druk:1e
- Jaar:2006
- Publicatiedatum:Juli 2006
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.