Doorgaan naar inhoud

Eindfeest

De klok tikt door en de tijd dringt. Niemand kan leven met een moord op zijn geweten, behalve als je bent opgegeven...

Eindfeest - Jet van Vuuren
Luisterboek (MP3)
Nieuw vanaf 9,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als Luisterboek

Centraal Magazijn
Luisterboek
9,99

Omschrijving

Dat fijne leven verandert van de een op andere dag wanneer bij Constance kanker vastgesteld wordt en de artsen haar bijna onmiddellijk daarna opgeven. Ze heeft hooguit nog maar een paar maanden te gaan. Haar tijd is nu ineens afzienbaar geworden, en juist daarom wil ze nog één ding doen waarmee ze kan schitteren.

Ze besluit een afscheidsfeest te geven voor een aantal van haar vriendinnen. Met het bepalende verschil, dat ze alleen de vrouwen uitnodigt die haar in de steek lieten toen ze ziek werd. Daardoor krijgt het afscheidsfeest een wrang randje. Wat deze vriendinnen namelijk niet weten, is dat het voor Constance letterlijk het laatste feest van haar leven wordt. En wat haar betreft geldt dat ook voor hen. Dit krankzinnige besluit om deze vrouwen mee te nemen in haar eigen ondergang, legt ze voor aan haar psychiater Victor Daans. Ze vraagt hem haar te helpen om haar duistere plannen niet uit te voeren.

Ze wil dat hij haar behoedt voor het plegen van de moorden. Als ervaren therapeut is Victor ervan overtuigd dat hij dit probleem wel aankan. Maar naarmate Constance meer macht over hem krijgt, raakt hij ook meer en meer verstrikt in zijn eigen, ethische dilemma’s. Hoe ver gaat zijn beroepsgeheim? Mag hij dat extra geld van Constance wel aannemen voor zijn zwijgen? En waarom laat hij zijn echtgenote in het ongewisse over deze aantrekkelijke en duistere patiënte? De klok tikt door en de tijd dringt. Niemand kan leven met een moord op zijn geweten, maar als je toch niet meer lang te gaan hebt…