Doorgaan naar inhoud

Einde

Einde - David Monteagudo
Paperback
Tweedehands vanaf 7,50

Koop Tweedehands

Leiden (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
7,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Na 25 jaar komt een groep oude vrienden bij elkaar in een verlaten berghut. Alleen degene die de Profeet werd genoemd, ontbreekt. Jaren geleden hebben ze hem verschrikkelijk te grazen genomen.
Er beginnen zich vreemde gebeurtenissen voor te doen waardoor de groep van de buitenwereld wordt afgesloten. Hun mobiele telefoons vallen uit, hun auto's willen niet meer starten. Ze ontvluchten de berghut en beginnen een tocht naar de dichtstbijzijnde grote stad. Onderweg komen ze geen levende ziel tegen, overal staan auto's midden op de weg stil, in geen enkel huis is iemand te bekennen, de wereld lijkt totaal verlaten. En steeds verdwijnt op mysterieuze wijze een groepslid. Is dit het werk van de Profeet, die nog een stevige rekening had openstaan?

Tijdens de barre tocht naar de stad waar de vrienden tekens van leven hopen aan te treffen, interpreteert ieder van hen de raadselachtige gebeurtenissen vanuit zijn eigen angsten en obsessies, waardoor de onderling niet altijd even fraaie verhoudingen in het verleden aan de oppervlakte komen. Maar als de laatste overlevenden tegen het einde van hun vlucht op hun oude vriend de Profeet stuiten, ziet het ernaar uit dat er veel meer aan de hand is dan alleen een persoonlijke afrekening.
Einde is een psychothriller waarin de beklemmende sfeer een angstaanjagende afspiegeling is van de personages zelf. Want ieder van hen wordt gedreven door zijn eigen schaduwzijde en zijn duistere obsessies.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.