Doorgaan naar inhoud

Edelsteentherapie van A tot Z

Edelsteentherapie van A tot Z - Tosca Tetteroo
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Zo duidelijk en vanzelfsprekend als het voor de oude culturen was om met edelstenen en mineralen te werken, zo vreemd is het voor de meesten van ons nu. Het accepteren van de krachten van de natuur is vaak moeilijk en zeker bij edelstenen en mineralen wordt nog steeds gedacht dat het hier om 'dode' dingen gaat. Gelukkig komt daar langzaam verandering in. We krijgen weer belangstelling voor de oude waarden omdat we, beseffen dat er meer is dan zo op het eerste gezicht valt waar te nemen.

Edelstenen en mineralen hebben een eeuwenlang groeiproces, achter de rug als wij ze te zien krijgen. Ze bevatten veel compact opgeslagen informatie en hebben een geheel eigen uitstraling.

Edelsteentherapie van A tot Z is geschreven als leidraad voor mensen die geïnteresseerd zijn in de fascinerende wereld van edelstenen en mineralen. Tosca Tetteroo, die een jarenlange ervaring heeft op dit gebied, geeft in dit fascinerende boek antwoord op alle vragen die dagelijks gesteld worden over de werking en toepassing ervan.

De alfabetische opzet en de kleurenfoto's maken het boek tot een handige en complete gids.

Tosca Tateroo, auteur van onder meer Geluk is een edelsteen, leidt al vele jaren Edelsteencentrum 'De Krater' in Oldeberkoop. Zij geeft er cursussen en workshops voor iedereen die in contact wil komen met de zuivere energie van edelstenen, mineralen en kristallen.