Doorgaan naar inhoud

Eco wonen

sfeer in huis in harmonie met de natuur

Eco wonen - J. Wilson
Gekartonneerd

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Voor steeds meer mensen is het belangrijk om milieuvriendelijk manier te leven en hun huis in overeenstemming daarmee in te richten. In de huidige wereld vol technologie verlies je zo gemakkelijk het contact met de eenvoud en de natuur. Vandaar dat velen kiezen voor een milieubewuster leven. Maar hoe pas je dat toe op de inrichting van je huis?

In Eco wonen laat Judith Wilson zien dat een milieubewuste inrichting ook heel goed stijlvol en chic kan zijn. Ze laat ons nadenken over het belang van eco wonen en over de nieuwe instelling die je moet ontwikkelen. Zo kun je in huis milieubewuster worden door bijvoorbeeld energie te besparen zonder dat dat ten koste gaat van de stijl, door een keuken te ontwerpen met hergebruikte materialen en door oude meubels op een creatieve manier opnieuw te gebruiken in plaats van nieuwe meubels te kopen.

Dit is niet alleen nobel maar kan er ook nog eens heel stijlvol uitzien. Hoe je stijl van inrichting ook is, je kunt je interieur aanvullen met natuurlijke oppervlakken van hout, baksteen of natuursteen, natuurlijke stoffen en neutrale of felle kleuren, maar altijd in harmonie met de natuur.
Eco wonen staat boordevol hints en tips, praktische adviezen en schitterende foto's. Met dit inspirerende boek doe je inspiratie op om op een totaal andere manier te gaan wonen en leven.

Judith Wilson is auteur van vele boeken over wonen en interieur, waaronder de bestseller 100% Thuis. Ze schrijft voor vele Engelse tijdschriften en kranten en doceert over interieurstijlen aan de KLC Designopleiding in Londen.


Specificaties

  • Auteur:
  • Uitgever:
    Forte Uitgevers B.V.
  • ISBN:
    9789058777775
  • Bindwijze:
    Gekartonneerd
  • Aantal Pagina's:
    144
  • Druk:
    1e
  • Publicatiedatum:
    Februari 2009
  • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.