Doorgaan naar inhoud

Echt bier kookboek

Hardback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Een liefdesverklaring aan de nieuwe smaakvolle brouwcultuur

Bier doet allang niet meer onder voor wijn. Kleine brouwerijen met bijzondere bieren schieten als paddenstoelen uit de grond. Alleen in Nederland zijn er al bijna 250 brouwerijen. Maar terwijl de meeste mensen weten welke wijn lekker is bij welke maaltijd, geldt dat voor bier veel minder. En dat terwijl bier heel goed past bij het eten. Of nog beter: in het eten.

Goffin, Haug en Paul reisden langs vele brouwerijen in Europa, Amerika en Australië op zoek naar verhalen en recepten. In 'Echt bier kookboek' zijn deze belevenissen, smaken en recepten verzameld. Met stoere fotografie en geestige interviews is dit boek goud waard voor de bierliefhebber - vloeibaar goud!

Torsten Goffin woont in Keulen en werkt als fotograaf, culinair journalist en scenarioschrijver voor televisie. Hij heeft een blog over 'eten, drinken en andere cultuuruitingen'. Stevan Paul woont in Hamburg. Hij is kok, auteur van twee succesvolle kookboeken en de oprichter van een van de meest gelezen Duitse blogs: nutriculinary.com. Daniela Haug is filmproducent en fotograaf. Haar foto's op het gebied van kunst, auto 's, reizen en eten en drinken verschijnen in gerenommeerde Duitse en internationale tijdschriften.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.