Doorgaan naar inhoud

Duivelseed

Duivelseed - J.C. Grange, Jean-Christophe Grangé
Paperback
Tweedehands vanaf 9,50

Koop Tweedehands

Leiden (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Wanneer de Parijse politie-inspecteur Mathieu Durey verneemt dat Luc, zijn beste vriend en collega, zelfmoord gepleegd zou hebben, gelooft hij dit nauwelijks en vindt hij geen rust voordat hij de reden kent. Hij ontdekt dat Luc in het geheim een reeks moorden onderzocht, waarbij de daders de lichamen in vergaande staat van ontbinding achterlieten en duivelse symbolen gebruikten. Alle daders blijken vroeg in hun leven een bijna-doodervaring te hebben meegemaakt.

Beetje bij beetje onthult zich de schokkende waarheid: de moordenaars zijn als het ware door de duivel bezeten en handelen in zijn naam. Zal Mathieu zijn eigen leven en zichzelf trouw kunnen blijven nu hij oog in oog staat met het kwaad?

Jean-Christophe Grangé (Frankrijk, 1961) debuteerde op drieëndertigjarige leeftijd met De vlucht van de ooievaars en is sindsdien niet meer uit de bestsellerlijsten weg te denken. Van Godenstemmen werden in Frankrijk in recordtempo 200.000 exemplaren verkocht. Eerder verschenen bij De Geus Het stenen concilie, De vlucht van de ooievaars, Het wolvenrijk, Voorbij de zwarte lijn en Duivelseed.


Specificaties