Doorgaan naar inhoud

Diabetes type 2? Maak jezelf beter!

slanker en fitter door anders eten en gezond leven

Diabetes type 2? Maak jezelf beter! - Hanno Pijl, Karine Hoenderdos
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Slanker en fitter door anders eten en gezond leven.

Krijg diabetes type 2 onder controle.
Een vroegtijdige diagnose, behandeling en leefstijlaanpassingen kunnen diabetes type 2 voorkomen en zelfs terugdraaien. Hanno Pijl en Karine Hoenderdos helpen je hierbij met hun wetenschappelijk onderbouwde en praktische stappenplan. Volg hun adviezen op en je krijgt meer energie, wordt slanker en je bloedsuikers zullen verbeteren waardoor je medicijngebruik afneemt. 'Diabetes 2? Maak jezelf beter!'geeft veel informatie over de nieuwste inzichten van de ziekte, adviezen over voeding en natuurlijk veel smakelijke recepten.

Volgens de International Diabetes Federation (IDF) lijden wereldwijd rond de 387 miljoen mensen aan diabetes. Diabetes type 2 beperkt zich niet tot volwassen, de ziekte wordt steeds vaker vastgesteld bij jongeren en zelfs kinderen.

Hanno Pijl is hoogleraar diabetologie en internist aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Zijn specialisme is diabetes type 2. Hij geeft lezingen over dit onderwerp, doet onderzoek en is te zien in de documentaire 'Keer diabetes om'. Karine Hoenderdos is diëtist en journalist. Ze schreef o.a. de boeken PuurGezond! - slank in 8 stappen en Eet meer! en is redacteur en columnist voor nieuwsvoordietisten.nl en puurgezond.nl




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.