De parttime vegetarier
afwisselende recepten - met af en toe wat vis of vlees
Koop Tweedehands
Houd me op de hoogte!
Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.
Koop NieuwWeb only
Omschrijving
Of het nu om persoonlijke of praktische redenen gaat, feit is dat steeds meer mensen overstappen op een 'flexitarisch' dieet, dat vooral vegetarisch is en af en toe wat vis of vlees bevat parttime vegetarisch, zeg maar. In dit boek heeft Nicola Graimes heerlijke recepten verzameld, allemaal vegetarisch, maar vele met een 'parttime variatie' dat wil zeggen: een variatie waarin wat vlees of vis wordt toegevoegd. Haar vernieuwende ideeën en smaken zullen uw kijk op vegetarisch eten absoluut veranderen.
Maak voor een weldadige brunch eens {Aardappelkoekjes met rookkaas en knapperige boerenkool} of de visvariant {Aardappelkoekjes met zalm}. Veel gerechten, zoals {Libanese labnehballetjes} en de vleesvariant {Pittige lamsballetjes}, zijn een uitkomst als u zowel vegetarische als niet-vegetarische gasten te eten krijgt.
Heerlijk eten begint bij dit creatieve boek!
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN:9789048312689
- Bindwijze:Hardback
- Afmetingen:19,8 x 25,4 x 2,6 cm
- Gewicht:1071 gram
- Aantal Pagina's:224
- Druk:1
- Publicatiedatum:April 2016
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.