Doorgaan naar inhoud

De naakte waarheid

zo openhartig was een bv nog nooit!

De naakte waarheid - J. Lafon, T. Botte
Paperback
Tweedehands vanaf 12,50

Koop Tweedehands

Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

De Naakte Waarheid

In dit boek geeft Jacky Lafon, die we vooral kennen als Rita Van Den Bossche uit de populaire soap ‘Familie’, zich volledig bloot. Haar laatste grote pijn was de vernedering die ze in 2007 onderging in ‘De Nationale IQ-Test’ op vtm. Jacky werd uitgelachen. Ze werd er zelfs lichamelijk ziek van. Met die laatste grote emotie opent ze haar verhaal.

Verder vertelt Jacky de waarheid - de naakte waarheid – over de misverstanden die er over haar bestaan, de pech die haar al haar hele leven achtervolgt, haar strenge vader, haar huwelijken, haar echtscheiding, de komst van haar dochter Nathalie, haar mislukte operaties, de dood van haar lieve mama... Ze schuwt geen enkel onderwerp.

Kortom, Jacky neemt geen blad voor de mond. Zo kennen we haar ook: als een sterke, gevoelige vrouw met veel humor, maar tegelijkertijd een vrouw die recht voor de raap is. En toch heeft Jacky in haar leven ook veel gezwegen. Ze loopt met een aantal geheimen rond. Die geheimen geeft ze in ‘De Naakte Waarheid’ prijs. Zo openhartig was een BV nog nooit.


Naast actrice in ‘Familie’ is Jacky Lafon ook actief als zangeres en presentatrice. Dat ze het hart op de juiste plaats heeft, bewijst ze door regelmatig haar medewerking te verlenen aan diverse projecten ten voordele van goede doelen voor kankerpatiëntjes en kansarme kinderen.

Tom Botte (°1969) is freelance journalist en schrijft voor verschillende media. Hij interviewde in zijn carrière tal van nationale en internationale vedetten.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.