Doorgaan naar inhoud

De levensopdracht van nieuwetijdskinderen [e-Book]

wie ze zijn en wat ze ons leren

De levensopdracht van nieuwetijdskinderen - Hans Stolp
e-Book
Nieuw vanaf 9,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
9,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

Nieuwetijdskinderen staan bekend als druk en chaotisch. Ook zijn ze gevoeliger dan kinderen uit vroegere generaties. Dat komt omdat hun geestelijke lichamen een beetje zijn gaan 'lubberen' en niet meer zo vast aan het fysieke lichaam zitten.

De gevoeligheid van nieuwetijdskinderen moeten we liever niet bestrijden met ritalin, we moeten integendeel de samenleving zo omvormen dat nieuwetijdskinderen zich hier welkom voelen en hier kunnen leven, zonder als ziekelijk, afwijkend of wat dan ook bestempeld te worden.

Wanneer we voor deze weg kiezen, zullen de nieuwetijdskinderen zelf onze samenleving gaan omvormen tot een wereld zonder scheidsmuren, zonder dogma's en met mensen die denken met hun hart en niet alleen met hun hoofd. Dat leidt uiteindelijk tot een nieuwe geneeskunde, een nieuwe economie, rechtspraak en ga zo maar door.

Nieuwetijdskinderen zullen door hun unieke wezen een groot aandeel hebben in het omvormen van onze samenleving. Zoals Stolp schrijft: 'zij mogen de weg banen naar een nieuwe samenleving; zij bouwen aan de bruggen, waarlangs de mensheid vanuit een oude wereld een nieuwe wereld binnengeleid zal worden.'




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.