De Kunst van het Moleculair koken
Kook-kit met 7 onmisbare stukken gereedschap voor moleculair koken
Gekartonneerd
Koop Tweedehands
Laatste exemplaar reeds verkocht.
Houd me op de hoogte!
Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.
Koop NieuwWeb only
Niet nieuw beschikbaar.
Omschrijving
In dit boek vind je uitdagende recepten die je gastronomische nieuwsgierigheid zullen prikkelen en je nieuwe sensaties laten ontdekken. Het zijn 'moleculaire' heerlijkheden die je als een echte chef-kok zelf kunt maken! Met behulp van zes basistechnieken en het juiste gereedschap maak je de bijzonderste gerechten die uit alle hoeken van de wereld afkomstig zijn: Choco-sneeuwblokjes, Gastronomische eend, Blauw hapje in een oogwenk, Roze lepel, Noord-Zuid gazpacho…. Echt grenzeloos genieten!
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:Good Cook Publishing
- ISBN:9789073191808
- Bindwijze:Gekartonneerd
- Aantal Pagina's:72
- Druk:1e
- Jaar:2010
- Publicatiedatum:April 2010
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.