Doorgaan naar inhoud

De jacht op het monster [e-Book]

De jacht op het monster - Rian Visser
e-Book
Nieuw vanaf 7,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
7,99
Download direct dit e-book
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Ook verkrijgbaar als

Boek 4 uit de serie Blitz!

Omschrijving

'Blitz! De jacht op het monster' is alweer het vierde deel in de buitenaards populaire AVI-serie van Rian Visser en Lars Deltrap. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Ruimtewezen Blitz en zijn vogeltje Priet brengen weer eens een bezoek aan de aarde. Daar ontmoeten ze hun oude vrienden Rob en Moes, die weleens een keertje mee willen naar bol Nul. Rob bedenkt gauw een plannetje: waarom gaan ze niet bij Blitz op ruimtekamp? Blitz vindt het prima en dus gaan de jongens mee de ruimte in. Maar daar is het niet veilig. Een paars monster valt de bolbewoners lastig. Hoe moeten ze daar nou weer van afkomen?

Het lijkt eenvoudig, maar ga er maar aan staan: een spannend verhaal schrijven voor kinderen die net zijn begonnen aan hun leescarrière. Rian Visser verstaat die kunst! 'Blitz! De jacht op het monster' voldoet aan alle normen voor een eerste leesboek: grote letters, een lettertype dat ook voor dyslectici makkelijk leesbaar is, makkelijke woorden, korte zinnen die steeds op een nieuwe regel beginnen, beknopte hoofdstukjes en veel grappige illustraties van Lars Deltrap. Gelukkig zijn er nog veel meer boeken in de 'Blitz!'-serie!

Leesniveau: AVI E4 (Nederland) en leerjaar 2 eind (België).