Doorgaan naar inhoud

De interactieve gitaarbijbel

De interactieve gitaarbijbel - D. Hunter, D. Cartwright
Gekartonneerd
Tweedehands vanaf 15,00

Koop Tweedehands

Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
15,00
i
Incl cd/dvd's. De oefening bij track 48 van de cd is niet beschikbaar.
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

De interactieve gitaarbijbel biedt je een totaalpakket over gitaren en bestaat uit vier delen. De DVD bevat een Engelstalige documentaire over elektrische gitaren, waarin je de instrumenten van dichtbij kunt horen en zien. Ook bevat de DVD stukken films en foto's van verscheidene beroemde gitaristen. De speciaal gecomponeerde muziekstukken laten het geluid van de historische gitaren op geweldige wijze tot zijn recht komen.

Het boek 'Gitaarbijbel - merken en bouwers' bevat gedetailleerde informatie over elke belangrijke gitaarbouwer en elk model uit de geschiedenis van de elektrische gitaar. Nauwgezet samengesteld en prachtig geillustreerd.

Met het oefenboek leer je de kneepjes van het gitaarvak en leer je alle speelstijlen, stap-voor-stap en in je eigen tempo. Je begint eenvoudig, maar speelt al snel allerlei stijlen, van rock tot funk en van metal tot Americana. De bij het oefenboek behorende cd bevat tal van oefeningen, waarmee je verschillende akkoorden leert spelen en eenvoudig de techniek onder de knie krijgt.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.