De essentie van chocola
Hardcover
Tweedehands vanaf 7,50
Koop Tweedehands
Leiden (Nederland)
Conditie:
Goed
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Gent (België)
Conditie:
Goed
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
7,50
Levertijd: 1-2 werkdagen
Koop Voordeelboek
Centraal Magazijn
19,95
7,90
Levertijd: 5-8 werkdagen
Omschrijving
Leer alles over chocolade!
Verrukkelijke en klassieke recepten, zoals brownies, mousse, tartelettes en cake.
Verschillende vaardigheden en technieken, duidelijk beschreven om al uw desserts te laten slagen. Alle kennis over chocolade, van l'Ecole du Grand Chocolat Valrhona.
l'Ecole du Grand Chocolat Valrhona is opgericht in 1989 en trekt sindsdien professionals aan vanuit de hele wereld om de fijne kneepjes van het werken met chocolade te leren. De school wordt geleid door Frédéric Bau, een van de grootste patissiers en chocolatiers.
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:Fontaine
- ISBN:9789059565548
- Bindwijze:Hardcover
- Afmetingen:19,7 x 24,6 x 2,3 cm
- Gewicht:927 gram
- Aantal Pagina's:189
- Druk:1
- Publicatiedatum:Oktober 2014
-
Rubriek:
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.