Doorgaan naar inhoud

De essentie van chocola

De essentie van chocola - Hennie Franssen-Seebregts
Hardcover
Tweedehands vanaf 7,50

Koop Tweedehands

Leiden (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
12,50
Gent (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
7,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Voordeelboek

Centraal Magazijn
19,95  7,90
Levertijd: 5-8 werkdagen

Omschrijving

Leer alles over chocolade!
Verrukkelijke en klassieke recepten, zoals brownies, mousse, tartelettes en cake.
Verschillende vaardigheden en technieken, duidelijk beschreven om al uw desserts te laten slagen. Alle kennis over chocolade, van l'Ecole du Grand Chocolat Valrhona.

l'Ecole du Grand Chocolat Valrhona is opgericht in 1989 en trekt sindsdien professionals aan vanuit de hele wereld om de fijne kneepjes van het werken met chocolade te leren. De school wordt geleid door Frédéric Bau, een van de grootste patissiers en chocolatiers.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.