Doorgaan naar inhoud

De Cock en de dood van een engel

De Cock en de dood van een engel - Baantjer
Paperback
Nieuw vanaf 12,50

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
12,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Boek 73 uit de serie Baantjer

Omschrijving

Deel 73 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de dood van een engel’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

Het sneeuwt in Amsterdam. De stad bereidt zich voor op een witte Kerst. Maar dan wordt het levenloze lichaam van heilsoldate Betty Wijn aangetroffen. Ondanks waarschuwingen van haar collega’s, en vooral haar ex-verloofde die ook in het Leger dient, zat Betty diep in het wereldje van junks en daklozen. Ze noemden haar “De Engel van Amsterdam” die hen onvoorwaardelijk opvang en steun bood. Is dat haar noodlottig geworden? De Cock, die Betty persoonlijk kende, verdiept zich in de zaak. Als er niet lang daarna nog een dode valt, begrijpt hij dat de zaak complexer is dan hij in eerste instantie dacht.

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.