Doorgaan naar inhoud

De 50/50-moorden

De 50/50-moorden - S. Mosby
Paperback
Tweedehands vanaf 6,00

Koop Tweedehands

Mechelen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
6,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Hij verschuilt zich in je huis. Volgt je wekenlang. Weet alles van jou en je partner. En dan slaat hij toe. Wat zou jij doen wanneer de 50/50-moordenaar jou en je geliefde uitkiest om zijn duivelse spel te spelen?

Een psychopaat met een duivelsmasker ontvoert stelletjes en dwingt hen te kiezen wie van hen tot zonsopgang blijft leven en wie niet. De jonge profiler Mark Nelson wordt op zijn eerste werkdag in het team van de succesvolle rechercheur John Mercer meteen in de zaak van de 50/50-moordenaar betrokken. Op de plaats delict ligt het lijk van een verbrande man in bad en vinden ze een verontrustende tekening op de muur van een soort spinnenweb met symbolen. Als een volgend slachtoffer ontsnapt en zich verward en verminkt op het politiebureau meldt, wordt de zoektocht naar diens vriendin een race tegen de klok. Zij moet vóór de ochtend aanbreekt gevonden worden.

'Moeilijk neer te leggen. Zoals alleen bij de beste thrillers kun je er niet van uitgaan dat je weet hoe het zit, tot je op de allerlaatste pagina bent aanbeland. - The Guardian


Steve Mosby (1976) woont en werkt in Leeds. Hij studeerde psychologie en werkte mee aan onderzoek naar sociale veranderingen binnen gezinnen en relaties. Hij heeft al meerdere boeken op zijn naam staan, maar De 50/50-moorden vormt zijn internationale doorbraak.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.