Doorgaan naar inhoud

Daytrading voor dummies

Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Daytrading is zonder twijfel de meest zinderende manier om geld te verdienen. Je hebt slechts drie dingen nodig om te kunnen beginnen: geduld, stalen zenuwen en jouw exemplaar van 'Daytrading voor Dummies'. In begrijpelijke taal laat deze gids je zien hoe daytrading werkt en hoe je dit avontuur begint met het opstellen van een actieplan. Van de klassieke strategiee¨n tot de details van het dagelijks handelen, dit boek geeft je de kennis en het zelfvertrouwen om je hoofd koel te houden, risico's te overzien en belangrijke beslissingen te durven
nemen. De tips en technieken in 'Daytrading voor Dummies' leggen de stevige basis die je nodig hebt om een succesvolle, spannende en bovenal winstgevende carrie`re te beginnen.
Ann C. Logue heeft ruim twaalf jaar ervaring in de financie¨le sector en gaf les in bedrijfskundige administratie aan de Universiteit van Illinois. Ze is financieel auteur en heeft talloze artikelen geschreven over investeren. Ook redigeerde ze publicaties over equity trading en risicomanagement.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.