Culinaire sterren tussen Maas en Rijn
Hardcover
Vanaf 9,90
Koop Tweedehands
Niet tweedehands beschikbaar.
Koop VoordeelboekWeb only
Centraal Magazijn
49,00
9,90
Levertijd: 5-8 werkdagen
Omschrijving
Zes sterrenchefs uit de Euregio Maas-Rijn (Bart Ausems van Tout a Fait in Maastricht, Rainer Hensen van Burgstuben-Residenz in Heinsberg, Michèl Kagenaar van In De'n Dillegaard in Nuth, Bert Meewis van Slagmolen in Opglabbeek, Detlef Rams van Charlemagne in Aachen en Tony Robyns van Hoeve St-Paul in Lummen) brengen in deze uitgave elk acht heerlijke creaties met een knipoog naar de overvloed aan producten uit eigen regio. Elke chef ging daarbij op zoek naar een lokale, ambachtelijke producent of teler van kwaliteitsvolle en inspirerende ingrediënten die extra in the picture wordt gebracht
Specificaties
- Auteur:
- Uitgever:Stichting Kunstboek
- ISBN:9789058561817
- Bindwijze:Hardcover
- Aantal Pagina's:152
- Jaar:2006
-
Rubriek:Koken
Recensies
Recensies van onze lezers
Beoordeel dit boek als eerste!
Om een recensie te schrijven moet je zijn.