Doorgaan naar inhoud

Contact maken met de overzijde

Iedereen kan het

Contact maken met de overzijde - Rosemary Altea
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Als spirituele wezens die een menselijke ervaring beleven, komen we allemaal op de wereld met fantastische gaven. We kunnen luisteren naar onze intuïtie. We kunnen contact maken met de onzichtbare wereld om ons heen. We kunnen energie gebruiken om onszelf en anderen te helen.

Helaas gebeurt het weleens dat we deze gaven niet ontwikkelen of dat ze geblokkeerd raken door onplezierige gebeurtenissen in ons leven. Soms hebben we een leraar nodig om ons de weg te wijzen.

Rosemary Altea is al vele jaren zo'n leraar en ze heeft duizenden mensen de weg gewezen naar de talenten en krachten die ze in zichzelf kunnen ontwikkelen. Contact maken met de overzijde geeft informatie over hoe we het stressniveau van ons leven kunnen verminderen, hoe we vrede kunnen ervaren, hoe we onze energie kunnen opbouwen en vooral: hoe we meer en meer kunnen vertrouwen op ons 'zesde zintuig'.

En de belangrijkste les van allemaal is... voordat we contact kunnen maken met de overzijde, moeten we eerst contact leren maken met onszelf.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.