Doorgaan naar inhoud

Colloïdaal zilver [e-Book]

een wonderbaarlijk middel

e-Book

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Niet beschikbaar

Omschrijving

In Colloïdaal zilver schrijft Marvin Lee Robey over een antibioticum dat alleen schadelijke darmbacteriën vernietigt. Colloïdaal zilver (CZ) of zilverwater was ooit een veel gebruikt antibioticum. Het is in de loop van de twintigste eeuw bijna totaal verdrongen door farmaceutisch geproduceerde antibiotica.

Met behulp van verfijnde technieken is Marvin Robey erin geslaagd een nog zuiverder en beter opneembare variant van CZ te ontwikkelen. Robey richt zich daarbij vooral op herstel van een gezonde darmflora die vaak verziekt is door verkeerde eet- en leefgewoonten. Onze darmen zitten dan vol met verkeerde bacteriën, die in een zure en anaerobe omgeving toxische stoffen aanmaken uit onze voeding. Daardoor ontstaan bijvoorbeeld candida (schimmels) in de darmen en in een later stadium darmkanker. CZ vernietigt (in tegenstelling tot antibiotica) alleen schadelijke bacteriën.

Dit boek legt getuigenis af van de voortreffelijke en haast wonderbaarlijke genezende eigenschappen van colloïdaal zilver.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.