Doorgaan naar inhoud

Chi-Neng Qi-Gong

meditatie in beweging voor de westerse mens

Chi-Neng Qi-Gong - R. Martina, P. van Walstijn
Paperback
Nieuw vanaf 24,95

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
24,95
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

Iedereen wil graag meer vitaliteit, gezondheid en geluk ervaren. Meestal wil men dit ook bereiken met een minimum aan moeite en tijd. Roy Martina en Patricia van Walstijn hebben in China een methode gevonden die bijzonder simpel en effectief is.

Vele meesters hebben hun leven gewijd aan het ontwikkelen en verfijnen van de Chi Neng Qi Gong techniek. Chi of Qi betekent energie. Qong betekent meesterschap en Neng staat voor potentieel. Chi Neng Qi Gong staat voor het ontwikkelen van je eigen potentieel.

Door Chi Neng Qi Gong wordt de energie door het hele lichaam gelijk verdeeld. Deze methode is ontwikkeld en wetenschappelijk onderzocht door Qi Gong Grootmeester Pang Ming die ook westers en Chinees arts is. Hij heeft s werelds grootste medicijnloze ziekenhuis opgericht, waar alleen met Chi Neng Qi Gong wordt gewerkt. De Chinese overheid heeft Chi Neng erkend als de beste helende vorm van Qi Gong en steunt ook het ziekenhuis dat op non-profit basis werkt. Meer dan 200.000 patiënten zijn behandeld voor 180 verschillende ziektes waarbij een effectiviteitspercentage werd bereikt van 95 procent.

Roy Martina en Patricia van Walstijn beoefenen deze vorm van Qi Gong zeer intensief. Door 15 minuten per dag te oefenen, voel je je niet alleen lichamelijk beter, maar ook op mentaal en emotioneel gebied voel je je rustig en in balans. Regelmatige beoefening van deze simpele methode reinigt het lichaam van negatieve energie, stress en emoties. Het is alsof de binnenkant van je lichaam een ontspannende massage krijgt. Chi Neng Qi Gong verhoogt de weerstand en ondersteunt het immuunsysteem. Het heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel en verbetert de fysieke en emotionele staat. De simpele bewegingen, die heel langzaam en tot in perfectie worden uitgevoerd, zorgen ervoor dat de geest rustig wordt en dat het zenuwstelsel kalmeert.

In het boek staan de oefeningen in foto s afgebeeld waardoor je zelf aan de slag kunt. Daarnaast wordt de methode beschreven, geven de auteurs affirmaties en andere ondersteunende informatie die allemaal leiden tot een verhoogde energie in het lichaam.

Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.