Doorgaan naar inhoud

Carluccio's Complete Italian Food

Carluccio's Complete Italian Food - Antonio Carluccio, Priscilla Carluccio
Gekartonneerd

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Each of 11 main food types is traced to its origins in an introduction that describes the product's history, techniques of agriculture and production, varieties and specialties, and regional differences. Each introduction is followed by an A-Z dictionary to that category of food. The Pasta section reveals the exact differences between fettuccine and tagliatelle; Dairy Products distinguishes between pecorino romano and pecorino sardo (from Sardinia); and Vegetables and Legumes describes the many ways in which the essential tomato is preserved. Finally, every section offers a selection of authentic recipes for soups, appetizers, sauces, main courses, pastas, breads, or desserts - each using the particular ingredients and terms presented in the chapter. An appendix of Italian wines and other drinks, especially those used in cooking, completes the book.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.