Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte
Broodje springlevend - Bart Chabot
Broodje springlevend - Bart Chabot

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Nijgh & Van Ditmar
 • ISBN:
  9789038814131
 • Bindwijze:
  Gekartonneerd
 • Aantal Pagina's:
  318
 • Genre:
  Literatuur
 • Jaar:
  2003

Broodje springlevend

Bart Chabot

Beoordeel dit boek als eerste!
Gekartonneerd

Omschrijving

Maandagavond, 10 juli 2000 Ik kijk om de hoek van Hermans kamer. 'Ouwe reus?' Hij ligt als in coma. 'Gaat het weer een beetje, meneer Brood?' Geen reactie. 'Herman...?' fluister ik. Het enige dat ik hoor zijn de geluiden elders in huis. 'Herman...' Ik blijf een poos bij hem zitten. Hij ademt onrustig. Gaandeweg bekruipt me het gevoel dat ik de wacht hou. Avondwake. Broodje springlevend is het slotdeel van de tragikomische biografiereeks over Herman Brood.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht