Doorgaan naar inhoud

Brieven van belang

Onvergetelijke correspondentie

Brieven van belang - Shaun Usher
Paperback
Tweedehands vanaf 9,00. Nieuw vanaf 15,00

Koop Tweedehands

Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Centraal Magazijn
15,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Brieven van belang is een selectie uit de onvergetelijke brieven van Letters of Note, een razend populaire website met meer dan 70 miljoen bezoekers.
Van de hartverscheurende afscheidsbrief van Virginia Woolf tot het recept voor scones dat Queen Elizabeth ii aan President Eisenhower stuurde; van het eerste gebruik van de afkorting omg – in een brief aan Winston Churchill – tot Gandhi's smeekbede aan Hitler; en van de hartverwarmende brief met goede raad van Iggy Pop aan een jonge fan tot een opmerkelijke sollicitatiebrief van Leonardo da Vinci: de meer dan honderd brieven in dit boek vormen een lofzang op geschreven correspondentie.
Met brieven van: Zelda Fitzgerald, Iggy Pop, Fidel Castro, Leonardo da Vinci, Charles M. Schulz, Anaïs Nin, Fjodor Dostojevski, Bette Davis, Charles Darwin, Roald Dahl, Albert Einstein, Elvis Presley, Dorothy Parker, John F. Kennedy, Groucho Marx, Charles Dickens, Katharine Hepburn, Kurt Vonnegut, Mick Jagger, Hunter S. Thompson, Emily Dickinson en vele anderen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.